/* Circle Text Styles */ #outerCircleText { /* Valfritt - ÄNDRA TEXTEN HÄR, MEN INTE STORLEKEN, DET GÖRS LÄNGRE NER */ font-style: italic; font-weight: bold; font-family: 'comic sans ms', verdana, arial; color: C45ECF; /* End Optional */   /* Start Required - RÖR INTE DETTA */ position: absolute;top: 0;left: 0;z-index: 3000;cursor: default;} #outerCircleText div {position: relative;} #outerCircleText div div {position: absolute;top: 0;left: 0;text-align: center;} /* End Required */ /* End Circle Text Styles */ -
-

Event...

2012-04-20
Idag/ikväll var det ett bloggevent hemma hos mig. Mamma gör reklam för ett vin. Bland annat så kommer Kissie, Paow, Blondinbella, Paolina Starborn m.m. Synd att tjejerna bangade! Hade gärna velat gå! Aja, jobbiga brudar, haha! Detta var bara en snabb uppdatering, återkommer mer sedan.
Hittar ingen bra bild hahah.
Puss!

KIK, älskar det!

2012-04-18
Tjoo babes! Sitter hemma och lyssnar på ägig musik! Livet leker liksom. Älskar det. Sitter med mina brudar på KIK. Såå grym app alltså! Chattcentrum, även om jag har gratis sms och alla andra typ också har det... Så kan man chatta tillsammans vilket är milj0000ner gånger roligare! Apropå roligt och brahar jag helt kommit in i Hungerspelen som bara den! Så sjukt bra. Såg den på bio före jag läste boken... Men vad f*n gör det liksom. förut trodde jag att det gjorde något, men nu bryr jag mig inte så mycket. Kunde inte hålla mig när det fanns så många bra platser på bion, haha!
Puss på er!
Yeah! The Hunger Games!

My day bejbs!

2012-04-16
Sitter hemma i sängen och lyssnar på högsta volym i lurarna! Skön känsla att bara släppa all stress och lyssna på bra musik! Första dagen i skolan efter påsklovet. Najjs att se vännerna! Hade utvecklingsamtal och det gick toppen, vill inte skryta... MEN BRA GICK DET! Imorron fyller min bejb år! Köpt present till henne! Skulle själv vilja ha den. Men tyvärr är den till Wilma. Hon förtjänar den tycker jag ändå! Det är bara de närmsta bästisarna som bara ska ta en enkel födelsedagsfika. Myys! Tror inte att Wilma orkar fixa någon fest i år?... Håller med henne. Man orkar ju faktiskt inte fixa värsta stora festen varje år, eller? Inte jag i alla fall! Kom hem från stallet för några timmar sen, red Mynta. Fiin häst tycker jag. Så har ju mina VSgrejjer kommit! Såå glad. Lägger ut bilder någon annan dag om ni vill! För er som inte vet vad förkortningen VS står för, så står det får Victoria's Secret. Och för er som inte vet vad Victoria's Secret är, får faktiskt googla! HAHA! Puss på er alla mina fiina!
Ganska gammal bild <3
PS: Passar på att gratta Wilma i förväg! Grattis älskliingen!

Bara lite kort!

2012-04-16

Hej fina! Bara snabb uppdatering eftersom jag snart ska dra mig till skolan! Blääh! Aja, får väl bita ihop då! Måste typ springa nu! Puss babes!


Mot Gallerian!

2012-04-15

Hello alla fina! Håller på att göra i ordning mig. Ska nämligen träffa bästa Wilda. Vi har inte sätts på evigheter känns det som! Vi ska fika, kolla affärer och ja... Ha en mysdag! Kanske tar en glass på Montis? Vad vet jag? Men nu måste jag typ gå, uppdaterar mer i gallerian! Puss babes!
Bjuder på en me right now!


Hejdå Göteborg!

2012-04-14

Hello babes! Nu sitter jag på fik/resturang i Göteborg. Jag vet, jag vet... Åker hem idag. Lite för tidigt för min del. Men men. Wilma och jag missade tåget där alla andra åkte med på. Bland annat min mamma... Hahaha! Faktiskt var det lite småkul. Men å andra sidan så längtar hem till mina Victoria's Secret grejjer som har kommit idag! Sååå glad!
Hejdå fiina stad!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3447044/images/2012/pic_198370068.jpg" class="image">


La ut inlägget nu. Trodde att det hade lagts upp tidigare idag. Men somsagt från tidigare idag!


Sorry älsklingar

2012-04-13

Sorry att bloggen har varit lite svajig på senaste tiden! Har haft mycket läxor och sånt. Just nu är jag i Göteborg med Wilma. Vi är på Clarion Hotel i... Ja, somsagt i Göteborg. Vi ska snart sticka till H&M och köpa lite grejjor inför kvällen. Jo, glömde ju säga att det är STOR fest ikväll här på hotellet. Ja, det är därför vi är här. Får se om vi hinner kolla på Let's Dance ikväll? Prioriterar festen lite före faktiskt, eftersom den bara är en gång per år! Vi bor på ett sjukt fint hotell! Hela femstjärnigt! Inte illa! Puss på er babes!


Design

2012-04-11
Hej ni som läser Hannahs blogg ser att den är under uppbygnad och den kommer vara det under ett tag framöver och jag hoppas inte det stör er.Om ni hittar något som är fel i era webbläsare eller inte kommer in på sidan skriv en lite kommentar eller sänd iväg ett litet sms till Hannah så ordnar vi det så snabbt vi kan!Tryck F5 i er webbläsare så ser ni allt det nya.
/Blogg designare

Hen? Är det ett ord som man ska andvända?

2012-04-06
Hen, ett ord som vill förmedla att man inte ska döma om man är kille eller tjej. Alltså en blandning mellan han och hon. Men come on! Det finns ju redan ord för det man är född till och det är han och hon. Det har ju funkat hur länge som helst! Och så ska man komma upp med ett urlöjligt ord, enligt mig i alla fall. Blir lite lätt irriterad på något sätt som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Asbra ord enligt mig
Vad tycker ni om ordet "Hen"?

Enorm saknad!

2012-04-06
Guud, jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar mina älsklingar Wilma, Em, Madde och Wilda! Är på landet nu. Och eftersom det är 6-7 timmar hit så är det inte liksom så att jag bara kan åka hem om jag känner för det. Fast det är sjukt chill här ändå! Har kusinerna här och så. Sorry för dålig uppdatering förresten, den har varit inne på design. Det är den fortfarande men nu kan man i alla fall läsa den! Somsagt saknar jag min fina änglar, måste kanske ringa så att allt inte ska kännas så tomt! här kommer deras bloggar. http://friendsuknow.blogg.se (Wilmas och Em`s blogg) http://emelieahrle.blogg.se (Em`s egna blogg) http://TWO.webblogg.se (Wildas och Maddes blogg). Nu känner jag mig ganska snäll efter alla länkanden! Puss på er mina änglar!

Mobilblogg på rasten!

2012-04-03
Tj3nare hottingar! Sitter ute på skolgården och steker! Strålande sol hörni! Ut och rör på er! Det ringer inom fem, så kan tyvärr inte blogga mer nu. Men jag återkommer mer efter skolan såklart! Puss!

Love A&F and HOLLISTER!

2012-04-01


Åh vad fiin! Vill ha, ska köpa!

2012-04-01

Sjukt söt sommarklänning. Man kan ha den dem lite kallare dagarna eftersom det är långärmat. Vilken färg är finast? Jag tycker nästan att den puderrosa är finast på sommaren. Vad tycker ni?


Man behöver egentligen inte bära Gucci för att vara snygg!

2012-04-01

Gult, vårens färg 2012

2012-04-01

Svenska storbloggare!

2012-04-01
Vad tycker ni om dessa storbloggare? Kissie, Kinza, Dessie, Steffi osv. Alla namn låter typ likadana, alla ser nästan likadana ut! Men jag måste ge Kissie lite beröm, hon har ju taggat ner en hel del med allt nu. Följer hennes blogg dagligen och tycker att den är sjukt underhållande! Kinza driver en helt okej blogg, inte min favorit. Men den är helt okej. Dessies blogg har jag kanske klickat in på 2-3 gånger (helt ointressant). Och Steffis blogg har jag bara kollat en gång ungefär. Vilka bloggare gillar ni?



COLA-BULLAR-CHOKLAD!

2012-04-01
Nu fikar jag med "familjen" hemma (vi köpte med fika från NK) . Cola, Bullar och Choklad. Alla kollar på hockey. Pisstråk! Hahaha, får väl stå ut! Vi har varit i gallerian och kollat i lite affärer. Köpte inget. Men vi kollade på saker som vi ska köpa i veckan (om pappas kort funkar, det har blivit hackat). Bland annat mjukisbyxor, några linnen, sneakers och annat smått och gått.

Säg Omelett!

2012-04-01
Lite ovanlig bloggrubrik kanske men-men... Eftersom jag både har tagit modellbilder idag och ska äta omelett till lunch så passar rubriken hur bra som helst! Jag tror de flesta vet vad omelett har med bilder att göra, men för er som inte vet det. Man säger det när man tar bilder ibland. Hahaha, tror nog redan att ni vet det. Snart ska vi somsagt och fika med "familjen".


Förbli den du var, Va den du är!

2012-04-01
Choo! Just nu ligger jag i sängen med datorn. Ska strax ta lite modellbilder och sen ska jag träffa Petra (pappas flickvän) med hennes söner, Erik och Axel. Förresten kanske dem är lite för gamla för att kalla varandra flickvän och pojkvän? Vad vet jag? Vad ska man annars säga ifs. Damvän? Manvän? Nja...Det får nog bli flickvän och Pojkvän iaf...Tror att dem ska till HOLLISTER. Jag hänger med! Hahah om jag får. Just nu är jag lite småtrött. Hoppas det blir bättre fram mot dagen!

Sommarplaner! Wihooo!

2012-04-01
SOLGÅRDEN
Ska på kollo med mina tjejer Wilma och Em. Vi ska troligtvis till Solgården- Barnens Ö. Vi har inte fått beskedet än. Gud vad vi ska njuta av varje sekund! Har varit på kollo sen 2 år tillbaka (Granö gård & Lindängen). Men nu hoppas vi somsagt på Solgården!
Ung08
Jag drar till ung08 i sommar med samma fina tjejer, Wilma och Em. Åh! Är taggad. Kanske en och en annan charmig kille där? Vem vet? Någon måste det ju finnas! Hoppas det är bra artister som uppträder i år! Förra året var det typ Mohombi och Mange-Makers. Vi får se! Ska ni också till Ung08?
Ridläger
Ska med Wilma till Ninni Svenssons ridläger. Vi var där förra året. Det ligger på Öland där mitt landställe också ligger. Finns inte så mycket mer att säga än att de ska bli awesome!
Sorry att två av bilderna blev små.